___
Ploiesti, str. Traian, nr. 117
contact@adria-mobil.ro
Tel: 0244-407451, 0722217139, 0729443771

Action

Caravans

 

Action - gata de aventura

Action- rulota compacta cu o lungime interioara de la 3.6m pana la 3.9 m, ofera o buna optimizare a spatiului si a locurilor de dormit putand sa gazduiasca pana la patru persoane, in functie de compartimentare. Datorita design-ului interior modern, la care se adauga bucataria Smart si baia Ergo, rulota Action este oricand gata de actiune  oriunde vrei sa mergi.

Design unic si contstructie GFK pe un sasiu AL-KO. Disponibil in variantele de culoare gri sau alb clasic cu bordura albastra. Toate modelele includ spatii de depozitare, paravan exterior prevazut cu iluminare si manere exterioare integrate.  

 

Despre Action

Interior modern cu spatiul optimizat astfel incat poate gazdui pana la patru persoane, in functie de compartimentare. Plafon panoramic si fereastra panoramica optionale. Trei posibilitati de compartimentare disponibile, bucatarie Smart, aragaz cu trei ochiuri cu capac, chiuveta, spatiu de lucru optimizat, spatiu de depozitare si frigider.

Baie Ergo in format compact cu chiuveta rabatabila, toaleta si dus. Lumini ambientale, LED si spoturi. Incalzire Truma cu sistem de distributie a aerului Trumavent inclus, boiler 5l Truma si preinstalare pentru sistemul Truma Ultraheat.

361 LH 361 LH
Zi Noapte
Action
361 LH
391 LH 391 LH
Zi Noapte
Action
391 LH
391 PH 391 PH
Zi Noapte
Action
391 PH
391 PD 391 PD
Zi Noapte
Action
391 PD

Caracteristici

CARACTERISTICI EXTERIOARE:

 • Exterior inovativ si atractiv, disponibil in variantele de culoare a caroseriei gri sau  alb clasic cu ornamente albastre. Lungime 3, 6 m sau 3.9 m cu trei optiuni de compartimentare.
 • Constructie GFK pe un sasiu AL-KO si sistem cu cuplare AKS.
 • peretele din spate din ABS.
 • Plafon panoramic si fereastra panoramica optionale.
 • Sisteme de depozitare optimizate

 

 

CARACTERISTICI INTERIOARE:

 • Design interior modern cu doua variante de materiale textile.
 • Pat confortabil Adria cu loc de dormit pentru 3 persoane.
 • Bucatarie Smart cu aragaz cu trei ochiuri, prevazut cu capac, blat de lucru optimizat si spatiu de depozitare.
 • Frigider 90 litri sau 140 litri.
 • Lumini ambientale, LED si directionale.
 • Incalzire Truma cu optiuni cu posibilitatea de upgraduri viitoare.

 

OPTIUNI:

 • O larga gama de optiuni ulterioare.
 
Newsletters

Newsletter trimite ultimele noastre noutăți și oferte speciale direct la inbox-ul dvs :

Vreau să mă abonez

__
__

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.