___
Ploiesti, str. Traian, nr. 117
contact@adria-mobil.ro
Tel: 0244-407451, 0722217139, 0729443771

Prezentarea companiei

Prezentarea companiei

Compania Adria Mobil, astazi unul dintre dintre cei mai importanti producatori europeni de rulote, autorulote si case de vacanta mobile, a intrat pe piata in anul 1965, cand prima rulota - Adria 375 - a fost fabricata in Novo Mesto. Prima rulota a fost exportata si vanduta in Suedia, fapt ce a anuntat succesul de care produsele Adria aveau sa se bucure de atunci inainte.

Factorii care stau la baza succesului Adria Mobil sunt cu precadere cunostintele vaste si experienta pe care compania o are in domeniul design-ului, productiei si comercializarii de rulote, autorulote ?i case de vacanta mobile. Oferind o gama completa de servicii, aducand in mod constant inovatii si adaptand produsele la nevoile clientului, compania mentine un avantaj competitiv, facand brandul Adria unul dintre cele mai recunoscute ?i populare pe pia?a europeana de rulote.

Calitatea, inovarea si experienta sunt integrate in toate produsele Adria Mobil, care ofera posibilitati nelimitate pentru a petrece timpul liber intr-un mod activ. Fa si tu cunostinta cu ele!

Adria Mobil si viata in miscare.


 
Newsletters

Newsletter trimite ultimele noastre noutăți și oferte speciale direct la inbox-ul dvs :

Vreau să mă abonez

__
__

S.C. ELCANI S.R.L. face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină sau din ofertele transmise. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii, pot fi modificate de catre S.C ELCANI S.R.L. fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate propunerile de a contracta oferte prezente în site nu reprezinta o oferta finala si certa din partea S.C ELCANI S.R.L. ci doar o solicitare de oferta.