Acasa Despre Adria Contact
Ploiesti, str. Traian, nr. 117
contact@adria-mobil.ro
Tel: 0244-407451, 0722217139, 0729443636

Prezentarea companiei | Profilul companiei | Management

adria

Prezentarea companiei

Compania Adria Mobil, astazi unul dintre dintre cei mai importanti producatori europeni de rulote, autorulote ?i case de vacanta mobile, a intrat pe piata in anul 1965, cnd prima rulota - Adria 375 - a fost fabricata n Novo Mesto. Prima rulota a fost exportata ?i vnduta n Suedia, fapt ce a anuntat succesul de care produsele Adria aveau sa se bucure de atunci inainte.

Factorii care stau la baza succesului Adria Mobil sunt cu precadere cunostintele vaste ?i experien?a pe care compania o are n domeniul design-ului, produc?iei ?i comercializarii de rulote, autorulote ?i case de vacanta mobile. Oferind o gama completa de servicii, aducand n mod constant inovatii si adaptand produsele la nevoile clientului, compania mentine un avantaj competitiv, facand brandul Adria unul dintre cele mai recunoscute ?i populare pe pia?a europeana de rulote.

Calitatea, inovarea ?i experien?a sunt integrate n toate produsele Adria Mobil, care ofer? posibilit??i nelimitate pentru a petrece timpul liber intr-un mod activ fa si tu cunostinta cu ele!

Adria Mobil viata in miscare.
 
Newsletters

Newsletter trimite ultimele noastre noutăți și oferte speciale direct la inbox-ul dvs :

Vreau să mă abonez